Finnish

Tukilakko ilmaston hyväksi, viestintätukea sitä tarvitseville!

Tukilakko on 3Dollin tapa osoittaa tukea ilmastolakkoileville nuorille. Se on talkootyötä paremman ja kestävämmän tulevaisuuden eteen. Enemmän taustaa ja selvennystä Tukilakko-ideasta ja sen synnystä voit lukea Zeroboys-blogista klikkaamalla TÄSTÄ. 

Jos harrastat tai teet työtä ilmastonmuutoksen torjumisen tai siitä tiedottamisen eteen missä muodossa tahansa niin kelpaat tuen hakijaksi. Jos tunnet jonkun joka vastaa kuvausta niin linkkaa sivu hänelle! Tarpeesi voi olla mitä vaan visuaaliseen viestintään liittyvää kuten animoitu some-tietoisku, tyylikäs diagrammi-esitys tutkimuksesi tuloksista, kutsukortti järjestämääsi tapahtumaan, erikoistehoste ilmastoaiheiseen videoon, mainos tulevasta tilaisuudesta tai mitä vaan muuta näkyvää viestintää. 

Jos sinulla siis on ajatus ilmastonmuutostyötä edistävän viestisi visualisoimiseksi, mutta ei keinoja sen toteuttamiseen niin otahan yhteyttä alta löytyvän kaavakkeen avulla! 

Kirjoita meille:

a) Kuka olet ja ketä/mitä edustat sekä yhteystietosi,
b) mahdollisimman selkeä visio ideastasi *
c) miten haluaisit sen toteutettavan (mille medialle/alustalle) ja
d) miksi mielestäsi olisi tärkeää että juuri sinun ideasi toteutettaisiin?

 

* Sanallinen selvitys riittää, mahdolliset liitetiedostot lähetetään eri kautta sitten kun ehdotuksesi on hyväksytty toteutettavaksi.

Viilataan ideasi yhdessä toteutuskuntoon ja hoidetaan homma valmiiksi asti! Valitsemme toteutettavat työt perusteluiden ja toteutettavuuden pohjalta ja ilmoitamme valinnoistamme hakijoille henkilökohtaisesti. 

 

Ota yhteyttä: