English Finnish

Finnvacum teolliset visualisoinnit

Finnvacum on pitkän historian omaava prosessointi- ja pakkaustekniikkaa sekä alan osaamista asiakkailleen myyvä yritys, joka halusi juhlavuotensa kunniaksi uudistaa viestintäänsä monelta osin. 3Dolli tilattiin toteuttamaan tyylikkäitä tuotekuvia, joita laitteiden ulkomaisilta valmistajilta oli aina saatavilla kovin vaihtelevasti. Päätettiin luoda yhtenäinen visuaalinen tyyli jolla kaikki laitteet kuvattaisiin yhdenvertaisina valmistajasta riippumatta.

Tärkeä osa kuvien suunnittelua oli miettiä valmiiksi lopullisen kuvan asemointia, jolla haluttiin esittää koko tuotantoketjua leikkureista pakkureihin ja siitä paketointiin.

Osasta koneita saimme 3D-mallit, mutta osan mallinsimme onnistuneesti netistä löytyvien kuvien pohjalta. Mallit toteutettiin myös siten, että niiden hyödyntäminen yksityiskohtaisemmissakin esittelyissä olisi jatkossa mahdollista.

Monikäyttöisiä tuotekuvia on helppo hyödyntää markkinoinnin joka asteella käyntikorteista suurkuvatulosteisiin ja esitteistä sähköisiin dokumentteihin.