English Finnish

20-vuoden kokemuksella luomme ratkaisut yrityksenne tai yhteisönne viestintään!

Nykytekniikka mahdollistaa monipuolisen viestinnän ajasta tai paikasta riippumatta. Pääasiallinen viestintäkanavanne voi olla some tai paikallislehti, omat nettisivut, esitteet tai ostetut bannerit.

Me Dollilla tarjoamme ratkaisut erilaisiin visuaalisiin viestintätarpeisiin: animaatioita, tuotekuvia, interaktiivisia sovelluksia, perinteistä printtikuvia tai vaikka stereoskooppisia VR-esityksiä. Aina huippulaadukkaasti ja kustannustehokkaasti!. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

3D-mallinnamme asiakkaidemme tuotteita tai hyödynnämme mahdollisesti olemassaolevia, jo mallinnettuja CAD-suunnittelumalleja näin pienentäen kustannuksia huomattavasti. 3D-malleista voimme tuottaa kuvia mm.esitteisiin, tuotekatalogeihin, webiin tai mihin vain markkinointi/mainonta-ympäristöihin.

Istutamme 3D-mallin saumattomasti valokuvaan luodaksemme mielikuvan valmiista tuotteesta käyttöympäristössään. Istutuskuvia käytetään yleisesti mm.talovalmistajien esitteissä, asuin- ja teollisuualueiden kaavavisualisoinneissa ja silloin kun halutaan korostaa jotain tuotteen erikoisominaisuutta. Istutuskuvissa myös valokuvaa voidaan käsitellä lähes rajattomasti halutun vaikutuksen saavuttamiseksi.

3D-animointi tarjoaa modernin ja kustannustehokkaan tavan toteuttaa tuotteen tai palvelun esittely. Tyylikäs ja helppotajuinen animaatio voidaan räätälöidä pienelle kohderyhmälle sopivaksi, globaalin yleisön käyttöön tai mitä vain siltä väliltä. Animaation keinoin voidaan esittää lähes mikä tahansa prosessi sen monimutkaisuudesta huolimatta. Kerran mallinnettu, teksturoitu ja valaistu projekti on jatkokäytettävissä myöhemmin ilman aloituskustannuksia.

Interaktiivinen sovellus antaa käyttäjälle vapauden tutkia mallin väriä, muotoa, toiminnallisuutta tai muita ominaisuuksia tyylikkäästi renderöidyssä 3D-ympäristössä. Mobiiliympäristöönkin optimoitavissa olevat sovellukset voidaan toteuttaa aina asiakkaan brändin mukaisiksi kokonaisuuksiksi.

Toimintaansa aloittavat tai paikkaansa markkinoilla aktiivisesti vahvistavat asiakkaamme uudistavat usein kaiken viestintämateriaalinsa logosta ja www-sivuista lähtien, jolloin järkevintä on tilata kaikki materiaali yhdestä paikasta. 3Dolli toteuttaa tilauksesta myös tällaista "brändäystä", jolloin maksimoidaan yhtenäisyys yrityksen kaikessa sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä.

MIKSI 3D?

Korkealaatuiset 3D-visualisoinnit ja 3D-animaatiot tuovat uuden ulottuvuuden viestintään. 3D antaa mahdollisuuden esittää asiat selkeästi, näyttävästi ja kilpailijoista erottuen. 

Lue lisää

KENELLE?

3Dolli toteuttaa visualisoinnit tuotteesta kuin tuotteesta, palvelusta kuin palvelusta. Asiakaskuntamme koostuu pienistä yrityksistä suurempiin ja mainostaloista suunnittelu-
toimistoihin. Kaupungit, kunnat ja valtakunnalliset hankkeet työllistävät meitä myös jatkuvasti.

Lue lisää

RATKAISUA VAILLA?

Onko tuotteenne innovatiivinen, mutta viestinne ei kuulu? Erottuuko palvelunne muista, mutta viestinne ei? Esitteletkö monimutkaista prosessianne PowerPoint-kalvoshowlla?

Lue lisää