English Finnish

Miksi 3D?

Korkealaatuiset 3D-visualisoinnit ja 3D-animaatiot tuovat uuden ulottuvuuden viestintään. 3D antaa mahdollisuuden esittää asiat selkeästi, näyttävästi ja kilpailijoista erottuen. Tässä muutama syy valita 3D:

  • Toteutettava kohde voi olla mitä tahansa, todellinen, kuvitteellinen tai suunnitteluasteella.
  • 3D-esityksellä voidaan kuvata tuotteen yhtä yksityiskohtaa, monimutkaisia toimintoja/prosesseja, tai mitä vain siltä väliltä.
  • Antaa mahdollisuuden esitellä tuote tai palvelu, jota ei vielä ole olemassa.
  • Globaalisti ymmärrettävä viestintäkeino. Kulttuurilliset viittaukset saadaan täysin poistettua esityksestä.
  • Voidaan hyödyntää niin tuotteen suunnittelu-, markkinointi- kuin käyttöönottovaiheessakin.
  • Materiaalin monikäyttöisyys. Samaa 3D-mallia voidaan käyttää printtikuvissa, animaatioissa, messuilla, www-ympäristössä tai vaikka mobiilisovelluksessa
  • Ylivertainen päivitettävyys. 3D-mallinnettua tuotekuvaa tai 3D-animaatiota voidaan päivittää välittömästi ilman kokonaista kuvausryhmää, toisin kuin valo- tai videokuvattua esitystä.

Kenelle?

3Dolli toteuttaa visualisoinnit tuotteesta kuin tuotteesta, palvelusta kuin palvelusta. Asiakaskuntamme koostuu pienistä yrityksistä suurempiin ja mainostaloista suunnittelutoimistoihin. Kaupungit, kunnat ja valtakunnalliset hankkeet työllistävät meitä myös jatkuvasti.

Tuotantomme on jo kahdenkymmenen vuoden ajan painottunut tekniseen visualisointiin, 3D-mallintamiseen ja 3D-animointiin. Viihteellisempi tv-mainos- ja hahmotuotanto sekä videokuvaan liitettävät tehostekuvat ovat myös tärkeä osa tuotantoamme ja antavat asiakkaillemme mahdollisuuden tuoda persoonallista fiilistä viestintäänsä.

Ratkaisua vailla?

Onko tuotteenne innovatiivinen, mutta viestinne ei kuulu? Erottuuko palvelunne muista, mutta viestinne ei? Esitteletkö monimutkaista prosessianne PowerPoint-kalvoshow'lla?

Jos vastasit ylläoleviin kysymyksiin kyllä, tai olet muuten jo vakuuttunut, että viestintänne kaipaisi jotain uutta ja näyttävää niin otahan yhteyttä. 3Dolli on valmis tarttumaan haasteeseen ja tuomaan uusia ulottuvuuksia teidänkin viestintäänne, tarvelähtöisesti ja kustannustehokkaasti!

Siirry Ratkaisut-sivulle