English Finnish

FRAK - mobiilipeliyhteistyö

Peliteollisuus on kovassa kasvussa ja osaajia etsitään jatkuvasti. 3Dolli ei - ainakaan toistaiseksi - itse ole pelejä tekemässä, mutta vahva osaaminen 3D- ja graafisella puolella tekee meistä hyvän kumppanin esim pelifirmalle, jonka oma osaaminen painottuu koodipuolelle tai jonka aikataulussa pysyminen vaatii tehostusta visuaaliselle puolelle.

FRAK on tamperelainen pelifirma, jonka peli Gladiator Bastards löytyy jo suosituimmista mobiilipelikaupoista. Yritys otti yhteyttä meille Dolliin ja kysyi kiinnostustamme lähteä tekemään level designia ja promomateriaalia. 90-luvun pelihallihypen aikana kasvaneina Gladiaattori-aiheinen (ja sopivasti kieliposkella asennetta viljelevä) peli alkoi välittömästi kiinnostaa ja aloimme hommiin.

GladiatorBastards

Toteutimme Hippodrome- ja Colosseum-ympäristöt valmiiksi mobiilipeliin soveltuviksi 3D-malleiksi jotka FRAKkilaisten oli helppo importata Unityyn ja liittää peliinsä.

GladiatorBastards

Tilaajan suunnittelemiin promomateriaaleihin tarvittiin sekä stillikuvia, että 4K-GreenScreen-videokuvaa jotka saatiin tuotettua omassa studiossamme.

GladiatorBastardsLopuksi toteutimme vielä aidoilla pelin hahmoilla renderöintejä, jotka toivat esiin hienot mallinnukset yksityiskohtineen tyylikkäästi valaistuina ja sommiteltuna julistemaisiin kokonaisuuksiin

GladiatorBastards